Aanspreekpunt voor ondernemers

Zwijndrecht Onderneemt is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Wil je je hier vestigen of uitbreiden, heb je vragen of zie je kansen? Wij denken graag met je mee!

Lef, doen, verbinden en ondersteunen, daar staan we voor. Samen met ondernemers werken we aan een krachtig Zwijndrecht, een goed vestigingsklimaat en optimale bereikbaarheid van onze regio.Zwijndrecht Onderneemt Logo

Team Economie

Achter Zwijndrecht Onderneemt zit team Economie. Team Economie? De naam zegt het al: wij zijn de oren en ogen van de Zwijndrechtse economie. Wij kennen het lokale bedrijfsleven als geen ander en signaleren relevante economische ontwikkelingen. Onze werkzaamheden zijn heel breed: van het adviseren over de strategische economische koers tot het ondersteunen van ondernemers bij vergunningaanvragen. Team economie bestaat uit gedreven adviseurs en accountmanagers. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met één van onze adviseurs:

Esther van der Kaag

Foto Esther van der Gaag 

Accountmanager bedrijven, tel. 078 - 770 35 81

Neem contact met mij op voor:

  • Bedrijventerreinen De Geer en Groote Lindt
  • Winkelcentra Passage en Walburg
  • Zzp'ers
  • Ondernemers buitengebied

Stuur mij een bericht

Esther Smit

Foto Esther Smit

Accountmanager bedrijven, tel. 06 - 39 62 68 99

Neem contact met mij op voor:

  • Bedrijventerreinen Bakestein, Develpoort, Gors, Molenvliet, Ter Steeghe Ring
  • Winkelcentra Boulevard Noord, Heerjansdam, Kort Ambacht en Oudeland
  • Horeca
  • Zorggerelateerde ondernemers 

Stuur mij een bericht

Makelaars- en schakelfunctie

Een belangrijke rol vervult team Economie als makelaars- en schakelfunctie tussen ondernemers onderling, tussen ondernemers en gemeente en tussen ondernemers en andere (overheids-)organisaties. Met proactieve bedrijfsbezoeken, netwerk- en kennisbijeenkomsten faciliteren zij verbinding tussen sectoren. Daarnaast koesteren en acquireren zij bedrijven en faciliteren zij kansrijke projecten. Alles gericht op het verder optimaliseren van het economisch klimaat van Zwijndrecht en de regio.