Eerste woonbeurs Zwijndrecht goed bezocht

Bijna 500 woningzoekenden bezochten op zaterdagmiddag 5 oktober de eerste editie van de Woonbeurs Zwijndrecht, die werd gehouden in de hal van het gemeentehuis.

Hier gaven projectontwikkelaars informatie over de nieuwbouwprojecten die zij in Zwijndrecht ontwikkelen. Woonkracht10 stond op de woonbeurs met de nieuwbouw-middenhuurwoningen die zij gaan bouwen. En bezoekers konden er in gesprek met makelaars en hypotheekverstrekkers.

Er is op het moment veel aanbod van woningen in Zwijndrecht, voor alle leeftijden en in verschillende prijsklassen. Naast eengezinswoningen en appartementen bij de Wijck worden nog ééngezinswoningen met tuin (zowel huur- als koopwoningen) aangeboden bij het Hof Margrietstraat, Maasterras West en de Bostuinen. Ook is er veel aanbod van nieuwbouwappartementen, zoals in de projecten Palazzo en Blooming in Walburg, Lindesteyn en de nieuwe middenhuurwoningen van Woonkracht10 aan het Stationsplein. Wethouder Robert Kreukniet kijkt tevreden terug op deze eerste Woonbeurs Zwijndrecht: "Het was een echte Zwijndrechtse woonbeurs, gezellig en goed geregeld. Ik zag dat bezoekers tevreden waren en kreeg veel positieve reacties van de standhouders. Deze woonbeurs zal er dan ook zeker aan bijdragen dat weer meer mensen naar hun wenshuis in Zwijndrecht kunnen verhuizen."

Woonbeurs 5 oktober 2024