Nieuwsoverzicht ondernemers

Het laatste nieuws van de gemeente voor ondernemers.

 • Van Drimmelen viert 100-jarig jubileum met bijzondere schenking aan Gemeente Zwijndrecht

  27 november 2023

  Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Van Drimmelen, wordt op 5 december om 15:30 uur een bijzondere schenking overhandigd aan de Gemeente Zwijndrecht. Om hun waardering voor de gemeenschap te tonen, doneert Van Drimmelen zes buitenbanken, verspreid over drie locaties in de nieuwbouwwijk Euryza, de plek waar het bedrijf een eeuw geleden op 23 april 1923 haar oorsprong vond.

 • Dag van de ondernemer 2023

  17 november 2023 beeldje samenwerking

  Vrijdag 17 november 2023 is het de Dag van de Ondernemer. Dit is een mooi moment om onze waardering te laten blijken voor alle ondernemers die op hun eigen wijze bijdragen aan een mooier en krachtiger Zwijndrecht en Heerjansdam. Door in een open en goede samenwerking onze krachten te bundelen, wordt de inzet van al die individuele ondernemers nog sterker.

 • Begroting 2024 : waar geeft Zwijndrecht geld aan uit?

  15 november 2023

  Dinsdag 7 november heeft de gemeenteraad de begroting voor 2024 vastgesteld. In de begroting staat hoeveel geld de gemeente ontvangt en waar dit aan wordt uitgegeven.

 • Aanpak 'Geldzorgen werken door op de werkvloer'

  24 augustus 2023 varken

  In de aanpak 'Geldzorgen werken door op de werkvloer' ligt de focus op bewustwording creëren bij werkgevers over de invloed van geldzorgen op medewerkers. We willen mogelijke knelpunten die u hierin ervaart wegnemen zodat u de hulp kunt bieden aan uw medewerkers die bij hen past.