Nieuws ondernemers

 • Dag van de ondernemer 2023

  17 november 2023

  Vrijdag 17 november 2023 is het de Dag van de Ondernemer. Dit is een mooi moment om onze waardering te laten blijken voor alle ondernemers die op hun eigen wijze bijdragen aan een mooier en krachtiger Zwijndrecht en Heerjansdam. Door in een open en goede samenwerking onze krachten te bundelen, wordt de inzet van al die individuele ondernemers nog sterker.

 • Neem een kijkje bij een andere ondernemer tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen

  15 november 2023

  Als bedrijf ook besparen op je energiekosten? En ben je benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt? Tijdens de Duurzame Bedrijven Dagen van 16 tot en met 30 november 2023 openen duurzame bedrijven in Zwijndrecht hun deuren voor geïnteresseerde ondernemers. Tijdens een rondleiding of een kop koffie delen ze hoe het hen is gelukt om hun energierekening te verlagen en hoe ze hun pand hebben verduurzaamd. Aanmelden voor een bezoek kan op de website van de Duurzame Bedrijven Route.

 • De Energiekrant Zwijndrecht is uit!

  15 november 2023

  De Energiekrant staat boordevol inspirerende tips en informatie over de overstap naar duurzame energie.
  Wethouder Jacqueline van Dongen overhandigde de eerste krant aan een inwoner en is blij met de ideeën en verhalen in deze krant. Die laten zien dat wij samen in de regio met inwoners, ondernemers en gemeenten werken aan een energieneutraal 2050.