Check hoe jouw bedrijf ervoor staat met de MKB Diagnosetool

KVK heeft de MKB Diagnosetool gelanceerd! Deze tool geeft ondernemers snel en makkelijk inzicht in de toekomstbestendigheid van hun bedrijf. Vanuit het inzicht dat veel ondernemers willen weten hoe hun bedrijf er in de coronacrisis voor staat is de tool ontstaan.

De MKB Diagnosetool is ontwikkeld in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Qredits.

MKB Diagnosetool

De MKB Diagnosetool is een gratis online scan die ondernemers snel en efficiënt inzicht geeft in de prestaties van hun bedrijf ten opzichte van branchegenoten. Dit helpt hen om onderbouwd keuzes te maken voor de toekomst. Binnen 5 minuten komt er een adviesrapport uit met verschillende inzichten, zoals de financiële gezondheid, online zichtbaarheid, prestaties van het bedrijf binnen de sector en de waarde van het bedrijf. Iedere score leidt tot een advies op maat. De MKB Diagnosetool maakt gebruik van de door de ondernemer ingevoerde gegevens en raadpleegt daarnaast diverse databronnen, zoals Dun & Bradstreet, Google Trends  en het CBS. Hierbij wordt gekeken naar de ondernemer zelf, zijn bedrijf en de markt waarin hij opereert.  Deze elementen samen vormen een gefundeerd adviesrapport. De MKB Diagnosetool is vinden op: www.mkbdiagnosetool.nl/