Heer Janstraat

De gemeente Zwijndrecht heeft in samenwerking met Bolton Ontwikkeling BV een nieuw woningbouwproject geïnitieerd aan de Heer Janstraat in Heerjansdam. In totaal worden er 18 koopwoningen gerealiseerd, 10 worden ontwikkeld met een anti-speculatiebeding en een zelfbewoningsplicht. Hierdoor krijgen starters op de koopwoningmarkt ook een kans.

Projectstatus

Op woensdag 4 oktober 2023 zijn de woningen van Thuis in Heerjansdam in verkoop gegaan. Tot woensdag 18 oktober 12.00 uur kunt u zich inschrijven voor een woning. Alle verkoopdocumentatie is te downloaden op www.thuisinheerjansdam.nl. Wilt u een hard-copy brochure? Deze is verkrijgbaar bij Ooms Makelaars Barendrecht.

Over het Project

Bolton Ontwikkeling BV presenteert een duurzaam plan, met een diversiteit aan woningen die een dorpse uitstraling hebben. Het perceel aan de Heer Janstraat – Rozenlaan – Johannes Postlaan zal 18 koopwoningen herbergen, waaronder 10 starterswoningen, 4 rijwoningen en 4 twee-onder-één-kapwoningen. Het doel is om in 2024 te bouwen, zodat bewoners begin 2025 kunnen intrekken. Meer over het plan van Bolton, inclusief een sfeerimpressie, kunt u vinden op www.thuisinheerjansdam.nl.

Duurzaamheid voorop

De woningen worden gerealiseerd als nul-op-de-meterwoningen en zijn natuurinclusief en klimaatadaptief ontworpen, onder andere door begroeide daken en gevels. Bolton zet zich in voor het gebruik van zoveel mogelijk herbruikbare (circulaire) materialen.

Selectieproces Ontwikkelaar

Na een aanbestedingsprocedure in het najaar van 2022, werd Bolton Ontwikkeling BV uit Woerden als winnende partij gekozen uit meerdere inschrijvingen. Deze selectie was gebaseerd op hun innovatieve en duurzame woningbouwplan voor Heerjansdam.

Blijf op de hoogte

Wij zullen deze projectpagina blijven updaten met de nieuwste ontwikkelingen omtrent het bouwproject. Alle informatie kunt u vinden op www.thuisinheerjansdam.nl Heeft u vragen? Dan kunt u hier contact opnemen met de ontwikkelaar en de makelaar
 

Bovenaanzicht Heer Janstraat