Kom ook naar het vrijwilligersfestival zaterdag 16 september

Vrijwilligers zijn goud! Op zaterdag 16 september wordt er een gezellig vrijwilligersfestival georganiseerd. Van 11.00 - 17.00 uur is er een afwisselend programma op het Raadhuisplein. Wethouder Ronald de Meij: "Met dit festival wil de gemeente Zwijndrecht alle vrijwilligers in het zonnetje zetten. De inzet van vrijwilligers, mantelzorgers en vrijwilligersorganisaties wordt enorm gewaardeerd."

logo-vrijwilligers-ovaalIedereen is welkom op het festival!

Het vrijwilligersfestival is voor iedereen toegankelijk. Dus ook als je geen vrijwilliger bent, ben je van harte welkom. Wethouder Ronald de Meij opent de dag feestelijk om 11.00 uur. Kom langs voor een gratis kopje koffie bij de Barista Tuktuk. Er is een afwisselend live-muziek programma op het podium met bands, shantykoor, salsa workshop en DJ. Verder zijn er diverse gratis activiteiten voor alle leeftijden zoals schminken, silent disco, straattheater, vrijwilligersmarkt en nog veel meer. In de verschillende foodtrucks kun je terecht voor een hapje en drankje. 

Speciaal voor vrijwilligers

In het gemeentehuis is er speciaal voor vrijwilligers een ontbijt van 09.00 - 11.00 uur met muzikale begeleiding van Estée Moise en er zijn daarna diverse workshops zoals fotografie, schilderen, EHBO, djembé en kleurenanalyse. Voor het ontbijt en de workshops is het belangrijk om aan te melden, dat kan bij Diverz via info@zwijndrechtvoorelkaar.nl of telefonisch 078 – 620 60 60. 

Meer informatie over het programma en workshops: www.zwijndrecht.nl/vrijwilligers