Raadsprogramma 2022-2026: Krachtig Zwijndrecht 2.0

Wat zijn de toekomstplannen voor Zwijndrecht? Bekijk het Raadsprogramma 2022-2026 'Krachtig Zwijndrecht 2.0, kijk naar het filmpje en/of luister naar de Podcast

Met het raadsprogramma 'Krachtig Zwijndrecht 2.0' zet de gemeenteraad van Zwijndrecht de koers voort, die vier jaar geleden is ingezet. Samen met overtuiging en vertrouwen verder bouwen aan een krachtig Zwijndrecht.

Een gemeente waar we communicatie en participatie belangrijker vinden dan ooit. Een gezonde, groene en duurzame gemeente. Waar het goed wonen, werken en vertoeven is. Voor nu en in de toekomst. Waar we de armoede aanpakken. En de lokale economie versterken. Een krachtige gemeente met gezonde en vitale inwoners. Waar iedereen tot zijn recht komt.

Een krachtig Zwijndrecht 2.0. Waar we het samen doen. Voor jou. Voor mij. Voor ons. Voor een nog krachtiger Zwijndrecht. 

-------------------------------------

Filmpje Krachtig Zwijndrecht 2.0 

Kijk hier naar het filmpje van de raad over het Raadsprogramma Krachtig Zwijndrecht 2.0 

-------------------------------------------------------

Raadsprogramma Krachtig Zwijndrecht 2.0 

Doorgaan op de ingezette koers en met vertrouwen en overtuiging verder bouwen aan een Krachtig Zwijndrecht. dat is de uitdaging van het op 9 juni 2022 unaniem vastgesteklde ´Raadsprogramma Krachtig Zwijndrecht 2.0¨: 

Lees hieronder: : 

----------------------------------------------------------

Podcast: Krachtig Zwijndrecht 2.0

In deze podcast gaat burgemeester Hein van der Loo – met kinderburgemeester Jaylinn Addink als 'sidekick' - in gesprek met gemeenteraadsleden Fred Loos (Algemeen Belang Zwijndrecht) en Andries van Gemerden (ChristenUnie/SGP) over het nieuwe raadsprogramma 'Krachtig Zwijndrecht 2.0'. Een gesprek ook over de unieke manier waarop politieke partijen in Zwijndrecht samenwerken en waarom dat goed is voor Zwijndrecht. Luister hier

18 juli 2022 

---------------------------------------------------------------