Olympiade Zwijndrecht

Doe met je personeel mee aan de Olympische Spelen in Zwijndrecht van maandag 27 t/m vrijdag 31 augustus 2018! Dit meerdaags sportief evenement is gratis en speciaal voor het personeel van alle ondernemingen uit Zwijndrecht en Heerjansdam.

Goed nieuws, de Olympische Spelen komen deze zomer naar Zwijndrecht! Van maandag 27 t/m vrijdag 31 augustus 2018 vindt in de gemeente Zwijndrecht een meerdaags sportief evenement plaats. Speciaal voor het personeel van alle ondernemingen uit Zwijndrecht en Heerjansdam wordt namelijk voor het eerst een Olympiade georganiseerd en de deelname is gratis!

Onder het motto “Zwijndrecht Sport!” vindt in de laatste week van augustus een 5-daags evenement plaats. Tijdens de Olympiade maakt werkend Zwijndrecht gratis kennis met diverse sporten en bijbehorende verenigingen in Zwijndrecht en Heerjansdam. Van waterpolo tot tafeltennis en van volleybal tot spinning. Maar lijkt het u niet leuk om ook eens kennis te maken met bootcamp, pilates of gymnastiek? Bovendien staan er prachtige wandeltochten rondom de Devel op het programma. Momenteel hebben zich maar liefst 16 sporten/verenigingen aangemeld. Een helder overzicht hiervan vindt u op www.zwijndrechtsport.nl

Doe mee!
Thuisbasis van dit Olympische event is het TopSpinCentre op Bakestein. Van 27 t/m 31 augustus omgedoopt tot hét Olympisch Stadion van Zwijndrecht! In de hallen en op de buitenbanen kunt u niet alleen tennissen, maar vinden er ook diverse andere verrassende onderdelen en sporten plaats. Bovendien zijn andere Olympische sporten als voetbal, hockey, honkbal en paardrijden op een steenworp afstand. Op maandag 27 augustus is ook hier de openingsceremonie middels een ondernemersborrel met onder andere burgemeester Schrijer en een clinic/presentatie van Zwijndrechts Paralympiër en Wereldkampioene Iris Pruysen. Tijdens de afsluitende vrijdagmiddagborrel (op 31 augustus) worden uiteraard diverse, welverdiende medailles uitgereikt!

Olympiade Zwijndrecht 2018 is een initiatief vanuit het Ondernemersfonds en wordt georganiseerd door evenementenbureau Buro RUW. Heeft u vragen, dan horen we dat graag. De organisatie is goed bereikbaar en reageert snel via: info@zwijndrechtsport.nl

Kijk voor meer informatie op www.zwijndrechtsport.nl

Logo voor evenement sporten met personeel bedrijven Zwijndrecht

 

 

Uitgelicht

livecom.net chat