Grond te koop

De gemeente Zwijndrecht biedt bouwkavels aan op bedrijventerrein Bakestein. De kavels variëren van ca. 2.000 m² tot ca. 7.000 m². De grondprijzen zijn vanaf € 210,- per m² exclusief BTW, afhankelijk van de ligging van de kavel.

Bedrijventerrein Bakestein

Bedrijventerrein Bakestein is een A-locatie voor bedrijven in de regio. Het is een modern en ruim opgezet bedrijventerrein met diverse ontwikkelingsmogelijkheden voor uw bedrijf. Bakestein is gelegen langs de A16 op de transportas Rotterdam-Antwerpen. Het bedrijvenpark biedt een vrijwel directe aansluiting op rijksweg A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda). De rijkswegen A15 en A29 zijn binnen een straal van slechts enkele kilometers bereikbaar. 

Op Bakestein is een groot aantal bedrijven gevestigd, waaronder logistieke bedrijven, bouwonderneming, dakdekkers, productiebedrijven, automobielbedrijven en diverse handelsbedrijven in het MKB-segment. Ook zijn de gemeentewerf en verschillende sportverenigingen op het terrein gevestigd. Bakestein is een hoogwaardig bedrijventerrein met een parkmanagementorganisatie. Het is ruim van opzet, veel groen en omringd door waterpartijen. Er zijn nog verschillende bouwgronden te koop voor bedrijven. Daarover leest u in deze verkoopfolder meer. 

Belangrijke vestigingsfactoren op Bakestein:

  • Hardwerkende arbeidskrachten met hands-on mentaliteit;
  • Hoogwaardig vakmanschap in DNA Zwijndrechtenare;
  • Veilige groene leefomgeving in maritiem delta;
  • Het gevoel van een dorp, maar onderdeel van Drechtsteden en Rotterdam Maritime Capital of Europe;
  • Goede verbindingen, spoor, weg en water;
  • Thuishaven van de binnenvaart.

Meer informatie en prijzen

Wilt u meer informatie over bedrijventerrein Bakestein, verkoopopties en prijzen?

Download de verkoopbrochure