Nieuwsoverzicht ondernemers

Het laatste nieuws van de gemeente voor ondernemers.

 • Portefeuilleverdeling nieuw college Zwijndrecht bekend

  27 juni 2022

  Het nieuwe college van burgemeester en wethouders van Zwijndrecht heeft de verdeling van de portefeuilles vastgesteld. De verdeling geldt voor de collegeperiode 2022-2026. Het college heeft één nieuwe wethouder: Robert Kreukniet. De wethouders Jacqueline van Dongen, Tycho Jansen en Ronald de Meij zetten hun bestuursfunctie voort. Voorzitter van het college is burgemeester Hein van der Loo en de gemeentesecretaris is Ella Croonenberg-Borst.

 • Regionale ouderavond 'Goed Gesprek' NIX18

  30 mei 2022

  Iedereen heeft wat aan een Goed Gesprek, zowel jong als oud. De puberteit is niet de makkelijkste tijd voor jongeren, ook niet voor hun ouders. Jongeren zijn vooral bezig met hun eigen grenzen te ontdekken. Door het gesprek aan te gaan met uw kind en regels te stellen, kunt u voorkomen dat uw zoon of dochter begint met drinken en roken. Maar hoe doet u dat?

 • Cyberscan voor mkb’ers in maritieme sector

  30 mei 2022

  FERM en de provincie Zuid-Holland ondersteunen mkb’ers in de maritieme sector die hun cyberveiligheid willen vergroten. Via een voucher kunnen 15 Zuid-Hollandse mkb-ondernemers korting krijgen op een cyberscan. Zo krijgen de mkb’ers een duidelijk beeld van de kwetsbaarheid van systemen en de weerbaarheid van hun bedrijf.

 • BEURSVLOER ZWIJNDRECHT 23 juni 2022

  01 juni 2022

  Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid vorm geven? Wilt u uw onderneming profileren of wilt u gewoon ‘iets goeds doen’? In dat geval mag u niet ontbreken op de vierde “Zwijndrechtse Beursvloer”.