Save the Date: LeerWerkMarkt 2021

De krapte op de arbeidsmarkt is terug op het niveau van vóór de coronacrisis. Herkent u dit? U heeft of verwacht vacatures, maar komt maar moeizaam aan (juist geschoold) personeel, terwijl er nog voldoende werkzoekenden zijn. Tijdens de LeerWerkMarkt 2021 op donderdag 9 september gaan we graag met u in gesprek over hoe wij samen deze mismatch proactief kunnen aanpakken.

Wellicht staat u er wel voor open om mensen intern om of bij te scholen, maar heeft u dit nog niet eerder gedaan. Of leidt u al mensen op, maar zijn er (financiële) mogelijkheden waar u nog geen weet van had?
De businesspartners van het WerkgeversServicePunt (WSP) en de adviseurs van het Leerwerkloket helpen u hier graag bij.

Digitale pitch

Naast gesprekken met verschillende businesspartners, krijgt u tijdens de LeerWerkMarkt ook de mogelijkheid om een 'pitch' voor uw bedrijf op te nemen. Deze video kunt u onder andere kunt delen via De Virtuele LeerWerkMarkt. Een goed voorbeeld hiervan is Frans van Weert namens De Wereld van de Binnenvaart: 

Aanmelden

Het online aanmeldformulier voor De LeerWerkMarkt 2021 is binnenkort op deze pagina te vinden. Reserveert u donderdagmiddag 9 september 2021 tussen 12.00-16.00 uur alvast in uw agenda? 

De LeerWerkMarkt wordt u aangeboden door het Leerwerkloket Drechtsteden en het Leerwerkloket Alblasserwaard Vijfheerenlanden in samenwerking met onder andere het UWV, WSP AVregio, Baanbrekend Drechtsteden, Avres, SBB en het Da Vinci College.