Goed op weg

Lees hier meer over grote projecten in de openbare ruimte, reconstructies van wegen/buurten en onderhoudswerkzaamheden.

 • EemsteinZonnestein in Zwijndrecht Omgeving van Eemstein/Zonnestein - Swanendrift

  In 2016 is het wandelpad langs de Swanendrift en Langeweg opgeknapt. Ook is vanwege een grote wens vanuit de omgeving het fietspad langs de Swanendrift terug gebracht. Tevens zijn de oversteekplaatsen over de Swanendrift en Warmoerziersstraat veiliger gemaakt.

 • dahliastraat Bloemenbuurt - Grote aanpak wegen en riolering

  We zijn bezig met grootschalig onderhoud aan wegen en riolering in de Bloemenbuurt. Een mooi moment om ook de openbare ruimte op te knappen. Op deze pagina vindt u alle informatie over het project.

 • Foto Bootjessteeg - Langeweg Bootjessteeg en Langeweg

  Na de zomervakantie van 2017 starten we met onderhoud aan de Bootjessteeg en Langeweg.

 • Bruinelaan vroeger Burgemeester de Bruïnelaan en Lindelaan-Oost

  Rijdt u regelmatig over de Burgemeester de Bruïnelaan of de Lindelaan-Oost? Let dan goed op. Aannemer Timmer-Verzijl is in juni 2016 gestart met het vervangen van de riolering en het opnieuw inrichten van de straten. De weg is opengebroken en er geldt een omleidingsroute voor het verkeer. Op deze pagina vindt u meer informatie.

 • foto HOA Heer Oudelands Ambacht - Grote aanpak openbare ruimte

  De openbare ruimte en riolering in de wijk Heer Oudelands Ambacht worden de komende jaren flink aangepakt en opgehoogd. Dit is nodig omdat de wijk last heeft van verzakkingen. Deze veroorzaken schade aan het straatwerk, de riolering en de kabels en leidingen.

 • Mimosa Kort Ambacht Noord - Groot onderhoud van wegen en riolering

  In 2018 starten we met grootschalig onderhoud aan wegen en riolering in Kort Ambacht Noord. Dit is nodig omdat het riool en de stenen van de straat en stoep verouderd zijn. Ook moeten sommige plekken worden opgehoogd.

 • Afbeelding Meerdervoort Meerdervoort - Flinke opknapbeurt

  De openbare ruimte in de buurt Meerdervoort wordt de komende jaren flink opgehoogd en opgeknapt. Dit is nodig omdat de wijk last heeft van verzakkingen. Deze veroorzaken schade aan het straatwerk, de kabels en leidingen.

 • Stoep project Moermond Moermond wordt opgeknapt

  We gaan aan de slag in Moermond! Wegens verzakkingen en aantasting van het beton gaan we het riool in de Everstein, Geerestein, Groenestein en Sypestein en Emminkhuizen vervangen. Omdat we het riool vervangen, hogen we daar waar nodig ook meteen op en vervangen we de straatstenen bij de parkeervakken en stoeptegels.

 • schildersbuurt Schildersbuurt - Grote aanpak openbare ruimte

  De Schildersbuurt wordt vanaf februari 2017 opgeknapt. Dit doen wij omdat het maaiveld is verzakt en het straatwerk in slechte staat verkeert. Daarbij is de riolering na zestig jaar aan vervanging toe.

 • Sterrenbuurt Sterrenbuurt - Grote aanpak openbare ruimte

  De Sterrenbuurt heeft last van verzakkingen en is daarom in 2010 en 2011 grotendeels opgeknapt. In de tweede helft van 2017 knappen we de rest van de buurt op.

 • Teilingen wordt opgeknapt

  In Teilingen wordt groot onderhoud gepleegd.

 • Verkeersbord Wegwerkzaamheden

  Hier vindt u de actuele wegwerkzaamheden en afsluitingen i.v.m. evenementen. Klik op de straatnaam voor eventuele uitgebreidere informatie.