Goed op weg / Projecten

Lees hier meer over grote projecten in de openbare ruimte, reconstructies van wegen/buurten en onderhoudswerkzaamheden.

 • Asfaltproject Lindtsedijk Lindtsedijk: nieuw asfalt

  De Lindtsedijk is een belangrijke ontsluitingsweg voor bedrijventerrein / industriegebied De Geer en Groote Lindt. Ook voor de bewoners in de wijken Kort Ambacht en Nederhoven is de weg belangrijk.

 • Foto Bootjessteeg - Langeweg Bootjessteeg en Langeweg

  We zijn 29 augustus begonnen aan het vernieuwen van de rijbaan Bootjessteeg inclusief kruispunt met de Langeweg.

 • Sterrenbuurt Sterrenbuurt - Grote aanpak openbare ruimte

  De Sterrenbuurt heeft last van verzakkingen en is daarom in 2010 en 2011 grotendeels opgeknapt. Op deze pagina vindt u informatie over het opknappen van de rest van de buurt.

 • Mimosa Kort Ambacht Noord - Groot onderhoud van wegen en riolering

  In 2018 starten we met grootschalig onderhoud aan wegen en riolering in Kort Ambacht Noord. Dit is nodig omdat het riool en de stenen van de straat en stoep verouderd zijn. Ook moeten sommige plekken worden opgehoogd.

 • Stoep project Moermond Moermond wordt opgeknapt

  We gaan aan de slag in Moermond! Wegens verzakkingen en aantasting van het beton gaan we het riool in de Everstein, Geerestein, Groenestein en Sypestein en Emminkhuizen vervangen. Omdat we het riool vervangen, hogen we daar waar nodig ook meteen op en vervangen we de straatstenen bij de parkeervakken en stoeptegels.

 • Afbeelding Meerdervoort Meerdervoort - Flinke opknapbeurt

  De openbare ruimte van Meerdervoort wordt flink opgehoogd en opgeknapt. Dit is nodig omdat de wijk last heeft van verzakkingen. Deze veroorzaken schade aan het straatwerk, de kabels en leidingen. Momenteel zijn we over de helft met de werkzaamheden. De verwachting is dat deze in mei 2018 worden afgerond.

 • Verkeersbord Wegwerkzaamheden

  Hier vindt u de actuele wegwerkzaamheden en afsluitingen i.v.m. evenementen. Klik op de straatnaam voor eventuele uitgebreidere informatie.

 • schildersbuurt Schildersbuurt - Grote aanpak openbare ruimte

  We knappen de Schildersbuurt op. Dit doen wij omdat het maaiveld is verzakt en het straatwerk in slechte staat verkeert. Daarbij is de riolering na zestig jaar aan vervanging toe.

 • foto HOA Heer Oudelands Ambacht - Grote aanpak openbare ruimte

  De openbare ruimte en riolering in de wijk Heer Oudelands Ambacht worden de komende jaren flink aangepakt en opgehoogd. Dit is nodig omdat de wijk last heeft van verzakkingen. Deze veroorzaken schade aan het straatwerk, de riolering en de kabels en leidingen.

 • dahliastraat Bloemenbuurt - Grote aanpak wegen en riolering

  We zijn bezig met grootschalig onderhoud aan wegen en riolering in de Bloemenbuurt. Een mooi moment om ook de openbare ruimte op te knappen. Op deze pagina vindt u alle informatie over het project.

livecom.net chat