Goed op weg / Projecten

Lees hier meer over grote projecten in de openbare ruimte, reconstructies van wegen/buurten en onderhoudswerkzaamheden.

 • Lindelaan West foto Lindelaan West

  Het westelijke gedeelte van de Lindelaan is toe aan een opknapbeurt. Deze reconstructie is noodzakelijk omdat de riolering, de stoep en bestrating verouderd zijn.

 • foto HOA Heer Oudelands Ambacht - Grote aanpak openbare ruimte

  De openbare ruimte en riolering in de wijk Heer Oudelands Ambacht worden de komende jaren flink aangepakt en opgehoogd. Dit is nodig omdat de wijk last heeft van verzakkingen. Deze veroorzaken schade aan het straatwerk, de riolering en de kabels en leidingen.

 • Koninginneweg web Herinrichting Koninginneweg / afsluiting Jan Steenstraat

  De gemeente Zwijndrecht gaat de Koninginneweg herinrichten tussen de rotonde burgemeester Jansenlaan en het stationsplein. Deze herinrichting is onder andere nodig om de doorstroming van het openbaar vervoer op dit gedeelte te verbeteren en de openbare ruimte beter in te richten.

 • Mimosa Kort Ambacht Noord - Groot onderhoud van wegen en riolering

  In 2018 zijn we gestart met de voorbereidingen voor het grootschalig onderhoud aan wegen en riolering in Kort Ambacht Noord. Dit onderhoud is nodig omdat het riool en de stenen van de straat en stoep verouderd zijn. Ook moeten sommige plekken worden opgehoogd.

 • Afbeelding Meerdervoort Meerdervoort - Flinke opknapbeurt

  De openbare ruimte van Meerdervoort wordt flink opgehoogd en opgeknapt. Dit is nodig omdat de wijk last heeft van verzakkingen. Deze veroorzaken schade aan het straatwerk, de kabels en leidingen. Momenteel zijn we over de helft met de werkzaamheden. De verwachting is dat deze in mei 2018 worden afgerond.

 • 20171011_135519 Moermond wordt opgeknapt

  Wegens verzakkingen en aantasting van het beton wordt het riool in de Everstein, Geerestein, Groenestein,Sypestein en Emminkhuizen vervangen. Omdat we het riool vervangen, hogen we daar waar nodig ook meteen op en vervangen we de straatstenen bij de parkeervakken en stoeptegels.

 • schildersbuurt Schildersbuurt - Grote aanpak openbare ruimte

  We knappen de Schildersbuurt op. Dit doen wij omdat het maaiveld is verzakt en het straatwerk in slechte staat verkeert. Daarbij is de riolering na zestig jaar aan vervanging toe.

 • Sterrenbuurt Sterrenbuurt - Grote aanpak openbare ruimte

  De Sterrenbuurt heeft last van verzakkingen en is daarom in 2010 en 2011 grotendeels opgeknapt. Op deze pagina vindt u informatie over het opknappen van de rest van de buurt.

 • Verkeersbord Wegwerkzaamheden

  Hier vindt u de actuele wegwerkzaamheden en afsluitingen i.v.m. evenementen. Klik op de straatnaam voor eventuele uitgebreidere informatie.

livecom.net chat