Vivera Sociaal Wijkteam

Voor kleine of grote vragen over jeugd, relaties, gezondheid, werk, geldzaken, wonen, mantelzorg, activiteiten. Het Vivera Sociaal Wijkteam helpt u graag.

Het Vivera Sociaal Wijkteam bestaat uit mensen die werken in de zorg en hulpverlening. Zij zijn goed bekend in Zwijndrecht. Daardoor weten zij wat er in onze gemeente allemaal mogelijk is op het gebied van zorg, welzijn, wonen en inkomen. 

Samen op zoek naar een oplossing

Het Vivera Social Wijkteam is dé toegang tot alle zorg en hulp in Zwijndrecht. Het team helpt u graag als u even geen oplossing ziet voor uw probleem. Samen kunt u kijken wat mogelijk is om uw probleem op te lossen. Misschien zijn er mensen en mogelijkheden in uw omgeving die daarbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten of voorzieningen bij u in de buurt, taal- of opvoedcursussen, koffieochtenden voor als u een praatje zoekt of vervoer naar de winkels voor wie niet ver kan lopen. Misschien is een maatwerkvoorziening voor u de beste oplossing, zoals hulp bij het huishouden of dagbesteding voor een gezinslid voor wie u zorgt. En soms is professionele zorg of hulp nodig, ook daarbij kan het wijkteam helpen.

Ga voor meer informatie naar de website van het Vivera Sociaal Wijkteam