Hulp voor gedupeerde ouders/verzorgers affaire kinderopvangtoeslag

Woont u in Zwijndrecht en bent u gedupeerd geraakt door de manier waarop de kinderopvangtoeslag is uitgevoerd door de Belastingdienst, dan kan dat gevolgen hebben voor uw financiële situatie. De Sociale Dienst Drechtsteden helpt u hier graag bij.

Wanneer kan de sociale dienst u helpen?

De Sociale Dienst Drechtsteden kan u helpen als u te maken heeft met een van de volgende situaties:

  • U bent gedupeerd door vooringenomen handelen van de Belastingdienst en door onderzoek naar georganiseerde fraude (CAF-zaken).
  • U bent gedupeerd doordat de wet te streng was.
  • U krijgt de kwalificatie 'opzet/grove schuld', waardoor u in het verleden geen persoonlijke betalingsregeling kon krijgen.

Wat kunnen zij voor u betekenen?

Herkent u zichzelf in een of meer van de 3 bovengenoemde situaties? Neem dan contact op met de Sociale Dienst Drechtsteden. Zij kunnen u helpen met bijvoorbeeld uw inkomen, schulden, woning of andere zaken. U kunt bellen naar 078-7708910 of mail naar toeslagenaffaire@drechtsteden.nl. Als dat nodig is, pakt de sociale dienst de hulpvraag op samen met het Vivera Sociaal Wijkteam. Samen komt u verder!

Meer informatie

Meer informatie over hulp bij de toeslagenaffaire en het terugkijken van de webinars die de Belastingdienst organiseerde voor gedupeerde ouders/verzorgers, vindt u op de website van de Belastingdienst