Slagveld

De riolering en bestrating van het Slagveld zijn verouderd en zijn toe aan vervanging. De gemeente vervangt de riolering en richt de openbare ruimte volledig opnieuw in. Bij de inrichting houden we rekening met klimaatverandering, wateroverlast, hittestress en parkeren. We grijpen deze kans aan om uw woonomgeving flink op te knappen, zodat het ook in de toekomst fijn wonen is in het Slagveld.


In bovenstaande video leggen wij uit wat er gaat gebeuren.

Brochure 'Project Slagveld'

Onlangs heeft u de brochure 'Project Slagveld' ontvangen in uw brievenbus. In deze brochure geven wij antwoord op de meest gestelde vragen. De brochure kunt u ook hieronder downloaden. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar project@zwijndrecht.nl.

Download de brochure 

Planning werkzaamheden

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereidingen van het project. Tijdens de voorbereidingen wordt ook de fasering bepaald. Wanneer uw gedeelte van de wijk aan de beurt is zullen wij zo snel mogelijk met u delen. Houd er wel rekening mee dat het nog enkele jaren kan duren voordat we in uw straat aan de slag gaan. Per fase zullen wij u, als het zover, is gedetailleerd informeren over de uitvoering en de planning die daarbij hoort.

Slagveld