HackShield: een online game voor kinderen van 8-12 jaar

Ben jij tussen de 8 en de 12 jaar? En wil je de politie en gemeente helpen om Zwijndrecht en Heerjansdam te beschermen tegen online boeven? Doe dan mee met HackShield en word Junior Cyber Agent!

De gemeente vindt het heel belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in zijn eigen huis en straat; ook als je online bent. HackShield game printscreen

Alert: cybercriminelen actief!

Misschien heb je wel eens gehoord over cybercriminaliteit. Boeven die inbreken in een computer, tablet of mobiele telefoon. Zonder dat je het ziet, stelen ze via het internet bijvoorbeeld geld of wachtwoorden. Dan kunnen ze online doen alsof ze jou zijn en allerlei spullen kopen, die jij dan moet betalen. Of je kunt geen toegang meer tot je computer krijgen. Het is natuurlijk heel vervelend als dat gebeurt. Via de spannende online game HackShield leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat cybercriminelen geen kans krijgen om te stelen. Als jij weet hoe dat moet, kun je ook anderen helpen, zoals je ouders, opa en oma of buren.

Word Junior Cyber Agent

Wil jij de politie en gemeente helpen tegen cybercriminelen? Meld je dan snel aan via https://www.joinhackshield.nl/register (wel even aan je ouders vragen of dat mag natuurlijk) en kies voor gemeente Zwijndrecht. Hoe meer kinderen er mee doen, hoe veiliger het wordt in Zwijndrecht en Heerjansdam!