Vivera Sportcoaches

De Vivera Sportcoaches richten zich op volwassenen in Zwijndrecht. Het belangrijkste doel wat de sportcoaches voor ogen hebben, is deze groep meer laten sporten en bewegen.

Sporten en bewegen is tenslotte hartstikke gezond, voor zowel fysiek, psychisch als sociaal. De sportcoaches leggen verbindingen tussen de verschillende verenigingen, sport- en welzijnsorganisties op het gebied van sport- en bewegen. Samen met deze partijen maken zij het sportaanbod voor volwassenen binnen Zwijndrecht kenbaar. Ook kijken de sportcoaches waar de wensen en behoeften van inwoners en sportaanbieders liggen en of deze op elkaar aansluiten. Bij (nieuwe) initiatieven of signalen ondersteunen en begeleiden de sportcoaches waar nodig.

Heeft u behoefte aan advies op maat voor een bewegingsactiviteit die aansluit bij uw wensen, behoeften en mogelijkheden of heeft u vragen aan de sportcoaches? Neem dan contact met ze op.

Contact sportcoaches

Sportcoaches Jordi van Vuren en Julia van der Aa zijn bereikbaar via 06-25 33 37 13 (Jordi) en 06 - 21 68 85 85 (Julia) of per mail via viverasportcoach@hattricksport.nl.