Blijf op de hoogte van berichten over uw buurt

Wilt u op de hoogte zijn en blijven van actuele zaken die spelen in uw buurt? Denk aan evenementen, kap- of bouwvergunningen, verkeersbesluiten en nieuwe of gewijzigde regelgeving? Deze informatie is vanaf 1 juli digitaal en 'op maat' beschikbaar.

Ga naar de website https://overuwbuurt.overheid.nl om u aan te melden. U kunt ervoor kiezen om berichten over uw buurt via email te ontvangen of via de speciale app 'Over uw buurt'. 

E-mailservice

Bij het inschrijven voor deze service stelt u zelf in welke berichten u wilt ontvangen en van welke organisatie(s). Het gaat om publicaties van gemeenten, waterschappen en provincies van de afgelopen twee maanden. U ontvangt gemiddeld één keer per week een e-mail. U leest op ‘Berichten over uw buurt’ ook antwoorden op vragen als: 'Wat moet ik doen als ik stukken wil inzien?' En, 'Hoe kan ik bezwaar indienen?' 

Over uw buurt app

‘Berichten over uw buurt’ vindt u ook in de ‘Over uw buurt’ app. U downloadt de app in de Apple Store of in Google Play. De gegevens worden één keer per dag opgehaald en verwerkt. Hierdoor kan het zijn dat een besluit een dag later zichtbaar is in de app.

Meer informatie

‘Berichten over uw buurt’ is een dienst van UBR|KOOP, het Kennis- en Exploitatiecentrum voor Officiële Overheidspublicaties. Kijk voor meer informatie op: www.koopoverheid.nl.
 

Berichten over uw buurt