Podcastseries

De burgemeester heeft sinds begin 2021 zijn eigen podcast. In de eerste afleveringen liep corona als een rode draad door de gesprekken met zijn gasten. Hij besprak met hen wat de impact van corona was en hoe ze vanuit hun privé- of werkende leven omgingen met het virus. De focus van de podcast en de gesprekken verlegt zich langzaam van corona (hoewel we daar ook nog steeds mee te maken hebben) naar trots op Zwijndrecht en Heerjansdam. Wat vormt Zwijndrecht en Heerjansdam? Waar staan deze plaatsen voor? Hoe verhouden ze zich tot elkaar? Waarin zijn ze uniek?

  • Podcastserie Vertel het de burgemeester

    In de podcastserie 'Vertel het de burgemeester' spreekt burgemeester Hein van der Loo met inwoners en ondernemers uit Zwijndrecht. Een open gesprek over wat zij doen, wat hen drijft en wat ze meemaken. Wat maakt hen trots op Zwijndrecht en Heerjansdam?

  • Podcastserie Aan de Keukentafel met burgemeester Hein van der Loo

    In deze podcastserie voerde burgemeester Hein van der Loo gesprekken met inwoners en ondernemers uit Zwijndrecht over de coronatijd. De podcastgesprekken gaan over hoop, tegenslag en vertrouwen en vinden plaats aan zijn eigen keukentafel.