Zijn ouderen politiek in beeld

Themabijeenkomst seniorenraad 8 februari in gemeentehuis

 

De Seniorenraad Zwijndrecht organiseert in samenwerking met de gemeente Zwijndrecht op donderdag 8 februari 2018 een themabijeenkomst over: 'Zijn ouderen politiek in beeld'. De themabijeenkomst wordt van 16.00 tot 20.00 uur gehouden in het gemeentehuis van Zwijndrecht, Raadhuisplein 3. De thema bijeenkomst wordt gehouden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Er is een gevarieerd programma samengesteld, waarin ook ruimte is voor een aantal optredens van troubadour Peter de Jong. Zo zal hij een aantal liedjes zingen over actuele onderwerpen, zoals eenzaamheid, armoede en dementie.
Alle politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingenin Zwijndrecht en een vertegenwoordiger van de WMO-raad Zwijndrecht zijn voor deze bijeenkomst uitgenodigd.

Er wordt een gratis broodmaaltijd met soep verzorgd. In verband met de catering dient u zich van te voren aan te melden.

U kunt zich tot 5 februari 2018 aanmelden bij de SWOZ, zowel telefonisch: 078-6206060 als per email: info@swoz.com. U kunt ook gesprekonderwerpen aandragen voor de themabijeenkomst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

livecom.net chat