Buitenspeeldag woensdag 14 juni

Woensdag 14 juni 2017 is het de nationale Buitenspeeldag. Door heel Nederland worden die dag verschillende straten voor het verkeer afgesloten. Wilt u met uw straat meedoen? Aanmelden kan tot 4 mei 2017.

Het doel van de Buitenspeeldag is kinderen een hele middag veilig op straat te laten spelen. Er is daarbij aandacht voor bewegen, samenspel en gezelligheid!
Tussen 13.00 en 17.00 uur mogen er geen auto's rijden in de straten die meedoen.

Eén keer per jaar kunnen kinderen hun protest tegen de gevaren in hun straat laten zien en horen. Tijdens de Buitenspeeldag wordt in heel Nederland de straat van de kinderen. Met allerlei acties vragen zij aandacht voor verkeersonveilige situaties. Maar natuurlijk is deze dag vooral ook een groot kinderfeest.

Aanmelden
Vanaf nu tot 4 mei 2017 kunt u uw straat (behalve de straten waar de bussen rijden) aanmelden voor deelname aan de Buitenspeeldag via het e-mailadres wijkbureau@zwijndrecht.nl of via het telefoonnummer 078 770 37 05.

Bijdrage  
U kunt de wijkplatforms en dorpsraad rechtstreeks benaderen voor een bijdrage, de meeste platforms en dorpsraad ondersteunen de Buitenspeeldag met een financiële bijdrage. Of neem contact op via bovenstaande gegevens.

Uitgelicht

livecom.net chat