Aanvraag lintje

Met de lintjesregen net achter de rug, treft de gemeente alweer voorbereidingen voor de lintjesregen in Zwijndrecht 2019. De aanvragen kunt u tot 1 juli 2018 indienen.

Een lintje is een blijk van waardering voor personen die zich belangeloos inzetten voor de samenleving, bijvoorbeeld iemand die zich enorm inzet voor een sportclub, muziekvereniging of medemensen. Herkent u hier iemand in? Dat kunt u voor diegene een lintje aanvragen bij de gemeente.


Bijzondere gebeurtenis
De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk om op tijd in actie te komen. Naast de lintjesregen voor Koningsdag kunt u ook een lintje aanvragen voor een uitreiking bij een bijzondere gebeurtenis. In dit geval moet u de aanvraag tenminste vijf maanden van tevoren bij de gemeente indienen.

Informatie
Meer informatie vindt u op www.lintjes.nl en op deze website. Hier vindt u ook het aanvraagformulier. Neem voordat u een aanvraag doet eerst contact op met het gemeentehuis van Zwijndrecht, om na te gaan of deze verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke Onderscheiding. Belt u daarvoor met het Kabinet van de burgemeester: Marcella Cobelens via telefoon (078) 770 36 18.

 

Uitgelicht

livecom.net chat